ProgramareOnline!
Terapia frumusetii - ageLOC Galvanic Spa - tratament reintinerire faciala, tratament intinerire faciala, tratament antirid

Articole

Terapia frumusetii - ageLOC Galvanic Spa - tratament reintinerire faciala

Apropierea primaverii, a serilor romantice si a intalnirilor fierbinti ce vin o data cu luna indragostitilor te fac sa iti doresti un look stralucitor, luminos, plin de vitalitate si senzualitate.

Tenul tau a inceput sa dea semne de oboseala cauzata de frigul iernii, dar si de intreaga agitatie din timpul sarbatorilor ce tocmai au trecut, iar varsta incepe sa isi arate si ea semnele...
Aparute in mod natural, ca efect al pierderii elasticitatii pielii, liniile fine si ridurile din jurul ochilor si al gurii sunt in capul listei cu aspecte pe care vrei sa le inlaturi din aspectul tau.

Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti - are si de data aceasta solutia ideala pentru tine: Sistemul Galvanic Spa II.

Tehnologia de top ce sta la baza conceperii ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II - pe scurt Galvanic Spa II - furnizeaza nutrienti esentiali pielii, indepartand toxinele si stimuland circulatia sangvina la nivelul acesteia.
Actiune de masare usoara datorita portiunii atasate de capatul dispozitivului, combinat cu curenti galvanici, stimuleaza circulatia si atrage nutrientii vitali la nivelul straturilor superioare ale pielii.

Oferind rezultate notabile in timp realativ scurt, acest tip de tratament de reintinerire faciala oferit de Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti- te va ajuta sa ai imaginea perfecta, plina de stralucire si vitalitate pe care ti-o doresti.

Din momentul in care ai pasit in Secret Beauty Salon, esti facuta sa te simti cea mai speciala persoana din lume. Atitudinea prietenoasa, amabila, profesionista a membrilor echipei noastre te vor face sa te bucuri de fiecare secunda pe care o vei petrece alturi de noi. Cu o gama ampla de servicii, de la epilarea cu ceara pana la cele mai uluitoare masaje si tratamente corporale si faciale, toate oferite intr-o atmosfera placuta, calda si prietenoasa, vizita ta la Secret Beauty Salon este ca o mini-vacanta pe care ti-o poti oferi in fiecare zi.