ProgramareOnline!
Tratament brazilian cu keratina pentru indreptarea parului si regenerarea acestuia, indreptare par cu keratina, tratament par keratina, tratament par cheratina

Articole

Tratament brazilian cu keratina pentru indreptarea parului si regenerarea acestuia

Daca v-ati dorit dintotdeauna sa aveti un par superb, usor de coafat si drept, acum la Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti - ai ocazia sa obtii cele mai bune rezultate. Un par stralucitor, drept si fin ca matasea, usor de aranjat si foarte rezisent, un tratament semipermanent care se preteaza in special parului cu probleme, fragil, parului rebel.

Prin tratamentul cu keratina obtineti o echilibrare a nivelului de proteine , rezultand un par rezistent si foarte stralucitor.
Mai mult de atat puteti obtine intinderea firelor de par ondulate sau crete, astfel bucurandu-va de un par drept si matasos.
Prin intermediul tratamentului iHair Keratin se obtine restructurarea firului de par, hranirea si regenerarea firului de par, iar indreptarea rezista pana la 5 luni.

Veti spune adio placilor de par, periilor si altor ustensile de indreptat parul. Veti putea arata mereu aranjata si cocheta, mereu in forma si va veti bucura de un par ce va straluci de frumusete.

Tratamentul iHair Keratin restructureaza firul de par, este un produs delicat cu parul, netezindu-l si hranindu-l totodata, capatand rezistenta la umiditate, la factorii de mediu nefavorabili.

Va veti bucura in fiecare zi de un par superb, un par precum al modelelor din reviste pe care mereu le-ati admirat - un par perfect drept, matasos si stralucitor.

Suntem convinsi ca viata dumneavoastra va beneficia de o transformare extrem de benefica. Nu numai fizicul dumneavoastra va arata senzational, dar si starea de spirit va fi alta deoarece veti fi mai plina de incredere si mereu aranjata si in forma.


Acest tratament nu se realizeaza in mediu casnic, ci doar de catre un specialist. Secret Beauty Salon va pune la dispozitia acestr tratament indreptare par cu keratina realizat in cele mai bune conditii, cu cele mai bune rezultate de catre stilistii nostri experti in tratamente par si hair-style.

Lasati-va uimite de frumusetea parului dumneavoastra, zi de zi, mereu in cea mai buna forma!

Luna august va ofera tratamentul la promotie.

Oferte super fierbinti AICI