ProgramareOnline!
Tratamente corporale: drenaj limfatic, drenajul limfatic, eliminare celulita

Articole

Tratamente corporale: drenaj limfatic

Ce este drenajul limfatic?

Drenajul limfatic reprezinta functia naturala a sistemului limfatic, reprezentand o parte esentiala in ce priveste imunitatea, acesta avand rol de transport al reziduurilor din organism.
Cand aceasta functie nu actioneaza in mod corespunzator, poate provoca acumulare de lichid in tesuturi, generand probleme medicale grave, dar si probleme estetice, pielea imbatraneste prematur, este favorizata aparitia celulitei.
Desi multe din afectiuni pot fi tratabile, cele acutizate necesita tratament urgent si intensiv pentru a impiedica imprastierea in intreg organismul. Limfa are proprietatea de a actiona asupra tesuturilor, distrugand toxine si bacterii prin intermediul globulelor albe ce sunt localizate in ganglionii limfatici.

Secret Beauty Salon va pune la dispozitie o tehnologie revolutionara care va asigura redefinirea formelor si in cazul de faza revitalizarea organismului si intarirea sistemului imunitar datorita masajului si a razelor infrarosii. Produsul care face minuni cu corpul dumneavoastra poarta numele de Weight Losing Expert, profesionistul infrumusetarii corpului dumneavoastra.

Costumul aparatului de drenaj limfatic  actioneaza asupra stratului de grasime, eliberandu-se o cantitate mare de energie termica, accelerand circulatia sangvina, toxinele neasimilate fiind eliminate din organism.

Avantajele drenajului limfatic

• Sistemul imunitar este intarit prin stimularea ganglionilor limfatici
• Eliminarea reziduurilor toxice, eliminarea toxinelor din organism
• Diminuarea sau chiar eliminarea celulitei
• Pielea este revitalizata


Acest tip de terapie este adresat si destinat atat femeilor cat si barbatilor, ce-i drept femeile fiind ceva mai deschise pentru acest tip de tratament, insa si barbatilor le este recomandat cu aceeasi caldura, sa incerce si sa beneficieze de miracolele tehnologiei.