ProgramareOnline!
Tratamente corporale : Sauna

Articole

Tratamente corporale : Sauna

Astazi vom vorbi putin despre Sauna si beneficiile pe care le asigura.

Sauna este o incapere, cabina in general micuta unde se creste temperatura intre 60 si 120 de grade astfel incat corpul sa transpire din abundenta. Acest procedeu a fost inventat de catre finlandezi si ajuta la relaxarea organismului, la detoxifierea lui, iar in ultima vreme este foarte des folosita cu scopul scaderii in greutate. La baza sauna ajuta cel mai mult in cresterea imunitatii, la imbunatatirea aspectului pielii si foarte mult la eliminarea racelii.
Evident un aspect general dar foarte important este cel al relaxarii. Sauna confera o stare de bine, relaxeaza muschii, relaxeaza corpul, astfel dupa o zi de munca ar reprezenta o varianta ideala de destindere.
Un alt beneficiu este dat de faptul ca sauna asigura o circulatie mai buna a sangelui in organism, datorita cresterii temperaturii moment in care vasele de sange se dilata, iar inima va incepe sa bata intr-un ritm mai alert. Aici trebuie sa facem o precizare: persoanelor cu probleme de inima sau cu tensiune crescuta nu le este recomandata sauna.
Pentru persoanele mai sportive se recomanda sauna dupa un antrenament de aerobic, tae bo muschii fiind relaxati, iar febra musculara in acest mod putand fi evitata.
Pentru persoanele care vor sa piarda kilograme fara efort se recomanda o moderna metoda de sauna, tratamentul cu sauna cu infrarosu. Acest tratament poate fi urmat in saloane de infumusetare si spre deoasebire de sauna clasica aceasta se realizeaza diferit.
Secret Beauty Salon a achizitionat de curand un aparat minune (Weight Losing Expert) de ultima generatie care ajuta la tonifiere, conturare corp si la o slabire accentuata. Aparatul printre multe alte functii o detine pe aceea de sauna cu infrarosu, unde pacienta este impachetata intr-un costum special care se incalzeste astfel avand loc o actiune directa asupra straturilor de grasime prin degajarea unei cantintati mari de caldura ce va pune sangele in miscare, imbunatatind metabolismul, iar stratul adipos este redus in mod substantial.
Totodata acest procedeu ca si cel clasic de sauna ajuta la relaxare, destindere , reincarcare energetica, generand o stare de bine in tot organismul.


Va invitam in cadrul salonului nostru sa testati acest nou aparat ce face minuni cu corpul dumneavoastra