ProgramareOnline!
trend coafuri 2013, codite impletite, impletituri par, coafuri 2013

Articole

Trendul coditelor impletite - Coafuri superbe 2013

Coditele impletite au reintrat in trend si pe buna dreptate datorita feminitatii deosebite conferite de aceasta coafura. Liniile fetei sunt puternic feminizate, coafura incadrand armonios trasaturile fetei.

In plus, vrei sa fii in centrul atentiei in 2013? Impletiturile intruchipeaza veritabilul trend al anului.

Impletiturile reprezinta modalitatea de coafura cea mai apreciata in ultima vreme de catre o gama tot mai larga de doamne si domnisoare.Se pot realiza coafuri extrem de variate cu un impact vizual special.

Puteti folosi impletituri stranse sau extrem de lejere, doar trebuie sa va lasati creativitatea in voie sau mai sigur, sa apelati la profesionalismul si experienta stilistilor care va vor da sfaturi si va vor realiza o coafura potrivita stilului dumneavoastra.

Daca aveti o intalnire romantica, partenerul cu siguranta va ramane suprins de imaginea idilica pe care o veti afisa, suntem siguri, cu multa gratie si eleganta.

Aceasta coafura poate fi experimentata in nenumarate moduri, puteti avea parul lung sau chiar mediu, iar efectul va fi unul uimitor.

Un aspect demn de apreciat este faptul ca acest tip de coafura rezista foarte mult. In functie de stilul si modelul adoptat poate sa se mentina chiar si cateva zile in aceeasi perfecta forma.

In ultima vreme putem observa cum mai toate vedetele au adoptat aceasta coafura extrem de sexy.

Impletitura "coada de peste" arata senzational si suplimentar poate fi inserata in aceasta coafura  panglici colorate pentru un efect extrem de romantic si atragator.

Puteti adopta si variante de impletituri rasucite sau putin ciufulite. Va va ceonferi o imagine dragalasa si extrem de jucausa.

Va invitam sa incercati oricare din ideile prezentate de noi si sa ni le aratati cu mandrie pe pagina noastra de Facebook sau va asteptam la salon pentru a vi le realiza impecabil ca apoi sa va puteti mandri cu ele pe pagina noastra de Facebook.

Pe pagina noastra de Facebook aveti o recenta realizare ceva mai complexa, dar extrem de atragatoare. Cum vi se pare? CLICK AICI