ProgramareOnline!
Unghii cu gel in forma de migdala, unghie migdala, unghie ovala, unghie rotunjita, unghii rotunjite

Articole

Unghii cu gel in forma de migdala

Daca pana de curand forma patrata a unghiilor era in topul preferintelor, acum formele rotunjite culmineaza tendintele estivale. Unghia in forma de migdala arata foarte feminin confera mainilor delicatete aparte, mai multa naturalete si un plus de eleganta

Recent la Salonul nostru de frumusete am realizat o astfel de manichiura extrem de chic, care suntem convinse ca va va atrage atat ca forma cat si ca stil. Optiunile de pictura pe astfel de unghii sunt extrem de variate , iar rezultatul nu va inceta sa va uimeasca. Cu siguranta nu veti reveni prea curand la stilul patrat dupa ce ati facut un test cu unghiile in forma de migdala.

Puteti observa incepand cu cele ce dau tendintele, vedetele care au adoptat rapid acest nou stil si sa recunoastem, chiar le sta bine.
In ani 60-70 aceasta forma era de asemenea in voga, iar cum tendintele par sa revigoreze moda de odinioara, acest stil preia elementele de baza, insa vine cu accente originale care ii confera mai multa personalitate. Unghiile sunt rotunjite cu tendinta spre varf de a se ascuti subtil, motiv pentru care arata atat de atragator. Stilul clasic-reinventat se poarta dupa cum bine se observa si in manichiura, e un stil care vine cu elemente noi, elemente ce dau forta si valoare acestui nou stil, facand mainile sa arate mai feminin, degetele sa para mai lungi, mai delicate.Unghiile in forma de migdala sunt diferite de unghiile stilletto, care sunt mult mai lungi, mult mai ascutite si mai putin purtabile zi de zi, de aceea s-a facut poate o extensie de la acest stil combinat cu ce din anii 60-70 adoptand un ce tinde spre natual si cu siguranta e mai adecvat manichiurii de zi cu zi, o manichiura atragatoare si stilata.
Rihanna a fost printre primele vedete care au adoptat cu succes acest stil: unghiile par mai sexy, sunt cu adevarat uimitoare si magnetizeaza din start orice privire.

Secret Beauty Salon va invita sa incercati si sa va bucurati de acest nou stil revigorant si plin de candoare dat de o forma delicata ce-si reintra in drepturi.
Clasicul, elegantul, femininul revin in forta pentru a ne spori atractivitatea si pentru a ne da un strop de distinctie si rafinament.