ProgramareOnline!
Unghii cu stil, modele (nail art) pictura pentru unghii in voga

Articole

Unghii cu stil, modele (nail art) pictura pentru unghii in voga

Doamnele si domnisoarele adora ca vara sa poarte unghii colorate in culori vesele, culori vii care sa le exprime personalitatea, care sa se asorteze cu tinutele multicolore specifice anotimpului estival.

Mai mult de atat, pictura pe unghii personalizeaza stilul fiecareia in parte, infrumuseteaza intr-un mod aparte unghiile si aspectul mainilor care devin mai feminine si cu siguranta foarte atractive.


Secret Beauty Salon s-a specializat in astfel de picturi pe unghii (nail art) , realizand de la modele simple, cuminti pana la modele artistice, nebunatice pline de culoare, forme si accesorii care dau un aspect senzual si chic mainilor.


Ca si salonul nostru de infrumusetare, tinerele prefera culorile feminine, iar recent am realizat o multitudine de modele .... in ton cu salonul, adaptat dorintelor clientelor noastre.

Rozul este culoare care infrumuseteaza delicat aspectul unghiilor, iar mai jos aveti o serie de modele ce va vor inspira cu siguranta

 

 

 

Apoi avem pictura dramatica ce mizeaza pe culori inchise, contraste si accente sidefate care creeaza un impact vizual deosebit. Eleganta acestor unghii e incontestabila, iar mai jos va oferim si cateva exemple, care speram sa va placa.