ProgramareOnline!
Unghii de nunta - Partea 1

Articole

Unghii de nunta - Partea 1

E perioada frumoasa in care multe nunti au loc, multe destine se unesc pentru totdeauna intr-un totunitar al iubirii si al daruirii.

Pentru orice femeie nunta reprezinta momentul in care povestea cu printi devine reala si balul din povesti urmeaza a avea loc. Un bal ca-n basme, cu o rochie de vis precum a printeselor si multa lume care sa se stranga in jur, aclamand iubirea tinerilor.

Ce e mai frumos decat sa fii impreuna cu toti oamenii dragi tie, in rochia mult visata, alaturi de printul mult asteptat !? 

Noi ne-am gandit sa luam treptat anumite etape si sa va oferim sugestii, iar pentru astazi am ales unghiutele. S-ar crede ca partea asta nu e chiar atat de importanta, insa v-am contrazice vertiginos cu argumente extrem de solide. Ganditi-va la la pozele in care fotograful are in prim plan verighetele, inelul de logodna, buchetul, cupa de sampanie... Acestea sunt doar cateva din multele aspecte ale acestei zi minunate, cand unghiile vor ramane imortalizate pe viata.

Ca si rochia, unghiile trebuie sa fie expresive, stralucitoare ca toata fiinta voastra, diafane precum mersul pe care-l veti avea in drum spre altar, albe precum drumul curat pe care de-acum incolo va veti asterne povestile voastre, povesti de familie, povesti din lumea copiilor si multe altele.

Pornind de la forma, unde sunt optiuni multiple, accesoriile pentru unghii, reprezinta o alegere importanta printre nenumaratele optiuni care mai de care mai sofisticate.

Puteti opta pentru varianta unghiilor simple, clasice, elegante. Un french cu un simplu accent de stralucire aurie poate fi suficient ca imaginea sa fie perfecta. Daca ati optat pentru o varianta clasica, sa mergeti mai la sigur, fara sa va avantati in valtoarea ideilor prea inovatoare la nivelul acesta, atunci si forma poate sa respecte acelasi concept simplist, minimalist. Puteti sa le aveti patrate sau rotunjite, mai scurte sau mai lungi, french-ul clasic va da bine in oricare din aceste variante.Iar daca stilul clasic inseamna stilul elegant, atunci aceasta a fost varianta aleasa si de printesa Kate Middleton pentru nunta sa regala :

In articolul urmator vom veni cu idei ceva mai extravagante, ceva mai aparte, daca doriti sa iesiti in evidenta cu niste unghii de senzatie... deci, va urma!