ProgramareOnline!
Unghii de nunta - Partea 2 - Modele unghii

Articole

Unghii de nunta - Partea 2 - Modele unghii

Pentru ca recent am avut in prim plan o nunta de amploare, ne-am gandit sa ne adresam si miresicilor printr-un articol scris recent, unde intr-un prim articol am vorbit despre unghiute: modele, forme, preferinte.

Daca data trecuta am vorbit despre unghiile simple, astazi vorbim despre unghiile cu personalitate, unghiile care spun ceva, care la fel ca rochia vor sa faca miresica sa se simta unica, sa se simta de vis.

Exista modele simple, unde se traseaza o linie doua, se indulceste imaginea cu cateva puncte si rezulta o imagine clasica atragatoare.
Exista posibilitatea sa optati pentru o versiune ceva mai complicata, dar care e in ton cu dantela pe care o veti purta si anume reliefarea ideii de dantela pe unghiile dumneavoastra. Efectul este extrem de romantios si atragator. Ne place si o recomandam.

  


Daca doriti stralucire, puteti apela la pietricele sau pentru mai multa opulenta la bilutele perlate care sunt foarte apreciate acum, dar de care trebuie sa aveti ceva mai multa grija. Efectul e maxim... vei radia si straluci ca nimeni alta.

Pentru cele care prefera desenele 3D, trandafirii din acryl arata spectaculos si se poate imita ideea buchetelului dumneavoastra. Rezista foarte mult, arata foarte chic iar amintirile vor ramane cu siguranta unele remarcabile.

Mai jos aveti o selectie de unghii ce combina ideile de mai sus: