ProgramareOnline!
Unghii speciale pentru petreceri si noaptea dintre ani - Revelionul 2013 se apropie!, beauty salon bucuresti, unghii false bucuresti, modele unghii false

Articole

Unghii speciale pentru petreceri si noaptea dintre ani - Revelionul 2013 se apropie!

Cea mai speciala seara din an nu este cu nicio secunda mai lunga decat alte seri. Insa este considerata cea mai importanta pentru ca sarbatorim schimbarea. Si maturizarea, si succesul incununat si ... inceputul. 

Toti cei care sarbatoresc Revelionul, isi pregatesc cu minutiozitate tinuta din acea seara. Daca la barbati se rezuma totul la un dus reconfortant, parul aranjat si un costum deosebit, la fete, ritualul este mult mai complex.

Pe langa o coafura atent pregatita si un machiaj festiv, unghiile sunt cele care transmit explicit mesajul unei petreceri speciale.

Revelionul inseamna culoare, artificii, podoabe, accesorii, tot ce este sclipitor si luminos. Toate astea trebuie sa se regaseasca si pe unghii.

Specialistele Secret Beauty Salon, va recomanda cele mai noi tendinte in materie de "tinuta festiva" pentru unghii in seara de Revelion!

Creativitatea si ingeniozitatea au fost lasate libere si multe lucruri au ajuns ... pe unghii in scop decorativ.
Sunt in mare voga paietele, tintele, sclipiciul si accesorii metalice semi-pretioase si minuscule care orneaza deosebit unghiile. Cu siguranta nu veti trece neobservate la petrecerea dintre ani!

Sideful ramane un "must" al serilor festive si este recomandat tinutelor diafane, din materiale usoare, precum voalul, satinul sau matasea. Culorile sidefate vor completa perfect nota suava a tinutelor.

 

Pentru acelea dintre voi care mizati pe tinute opulente, unghiile trebuiesc si ele sa simbolizeze luxul. Pietrele pretioase, cristalele sau chiar micile accesorii suflate cu aur vor da valoare tinutei.

 


Chiar daca petrecerea de Revelion cere lucruri mai extravagante, simplitatea si minimalismul nu isi pierd din valoare. Rosul aprins sau nuantele de gri sau nude, raman in trend si nu vom duce lipsa de astfel de cereri la Secret Beauty Salon pentru noaptea dintre ani.

 

Si pentru acelea dintre voi care vor petrece in stil modern Revelionul, unghiile multicolore vor contrasta placut cu frigul si zapada de afara iar unghiile cu oja neon, va vor scoate cu siguranta din anonimat.


Va asteptam sa incercati modelele propuse de noi pentru o petrecere de neuitat in seara de Revelion!

Vizitati lista detaliata a preturilor pentru serviciile din zona de manichiura-pedichiura AICI

Sursa photo: tumblr.com google.com