ProgramareOnline!
Wella Brilliance – samponul nostru preferat...cu praf de diamant

Articole

Wella Brilliance – samponul nostru preferat...cu praf de diamant

Pentru ca reprezinta printre altele si cadoul oferit de salonul nostru, ne-am gandit sa va povestim cate ceva despre acest minunat sampon ce va va face cu adevarat sa straluciti de frumusete si sa va pastrati culoarea de exceptie oferita de vopseaua Illumina Color.

Wella Brilliance protejeaza culoarea parului proaspat vopsit ce asigura o hidratare puternica si o stralucire de invidiat, dand un plus de vitalitate parului dumneavoastra.

Ingredientul minune in cazul samponului Wella Brilliance il reprezinta praful de diamant ce duce culoarea parului dumneavoastra intr-o noua dimensiune a tehnologiei, o noua dimensiune a luminozitatii culorilor vii.

Datorita combinarii celor trei elemente cheie: praf de diamant, vitamina E si acid glyoxylic, la spalare rezulta un crema spumoasa deosebit de fina ce permite distribuirea ingredientelor active in profunzime pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat spectaculoase.


Va invitam sa profitati de calitatile noii game de vopsit Wella Brilliance, sa va bucurati culorile senzationale oferite de aceasta si de cadoul ce va va pune in evidentia frumusetea.