ProgramareOnline!
machiaj profesional, machiaj de club, machiaj de seara, machiaj de nunta,

Servicii

Machiaj profesional

Machiajul profesional reprezinta machiajul executat "ca la carte" de catre un profesionist in domeniul frumusetii. In machiajul profesional se tine cont de toate aspectele personale pentru o executie perfecta. Materialele utilizate sunt profesionale pentru a asigura si garanta rezultate excelente, iar tehnica utilizata este specifica tipului de machiaj ales.

Se pot realiza diverse tipuri de machiaj in functie de eveniment: nunta, petrecere, o seara in club etc. Se pot realiza de la machiaje subtile pana la machiaje complexe, fanteziste pline de culoare si de un impact senzational.

Moda e intr-o continua evolutie la acest nivel, iar make-up artistii Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti va vor realiza un machiaj profesional de exceptie, dupa noile tendinte, machiaje ce va vor spori puterea de atractie si va vor conferi un plus de incredere si prestanta.

Una dintre cele mai hot tendinte in materie de machiaj, oferind un efect wow, accentuant intr-un mod fabulos privirea, senzualitatea si profunzimea acestora, extensiile de gene sunt alegerea celor care isi doresc sa fie admirate si complimentate de fiecaredata.

Cu un aspect natural sau putin mai extravagant, extensiile de gene sunt aplicate in cadrul salonului nostru – Secret Beauty Salon – salon infrumusetare Bucuresti prin tehnica fir cu fir, 2D si 3D.

Tehnica de gene fir cu fir ofera un aspect natural, insemnand aplicarea unui fir de gene false pentru un fir de gene naturale.

Efectul de volum este mult accentuat prin tehnica de gene 2D care presupune aplicarea a doua fire de gene false pentru un fir de gene naturale, iar efectul de super volum, cu o senzualitate remarcabila este obtinut prin tehnica de gene 3D.

 

Te asteptam in salonul nostru pentru a te bucura de cele mai moderne, eficiente si feminine tehnici de infrumusetare, pentru a te bucura de frumusetea ta naturala potentata la maximum.

Va asteptam sa va convingeti!

Preturile pentru acest tip de serviciu le puteti vizualiza AICI