ProgramareOnline!
masaj cu bete de bambus, masaj anticelulitic, masaj anticelulitic cu bete de bambus

Servicii

Masaj anticelulitic cu bete de bambus

Va doriti sa aratati bine si sa scapati de celulita inestetica care va impiedica sa va purtati tinute lejere, rochite scurte sau acei pantaloni scurti extrem de sexi?

Avem pentru voi o solutie ce va va aduce zambetul pe buze si posibilitatea de a imbraca orice tip de imbracaminte va doriti.

Masajul anticelulitic cu bete de bambus este solutia ideala cu rezultate remarcabile datorita profunzimii cu care acest masaj este executat. Prin masajul cu bete de bambus pielea este intinsa, corpul este incarcat de vitalitate, aspecte ce se resimt inca de la prima sedinta, iar  dupa cateva sedinte veti remarca cu siguranta cu muschii sunt tonifiati si celulita incepe treptat sa dispara.

Betele de bambus sunt recunoscute in cultura asiatica pentru beneficiile pe care le asigura, mai mult de atat acestea avand conotatii extrem de complexe, ele avand un rol important in generarea energiei vitale si fiind considerate elemente ce influenteaza pozitiv aspecte precum fertilitatea si longevitatea.

Va invitam la salon sa va bucurati de multiplele beneficii pe care acest tip de masaj vi le ofera. Preturile pentru acest tip de masaj le gasiti AICI