ProgramareOnline!
Masaj de relaxare cu scoici incalzite, masaj relaxare, masaj cu scoici

Servicii

Masaj de relaxare cu scoici incalzite

Bucurati-va de o experienta unica bazata pe o tehnica noua, revolutionara; Secret Beauty Salon va pune la dispozitie revolutionarul masaj de relaxare cu scoici incalzite. Aceasta terapie provine din Asia si este renumita pentru efectele sale de relaxare si detensionare profunde.

Masajul cu scoici foloseste un tip special de cochilii de tip Venus provenite din Sudul Oceanului Pacific. Aceste cochilii speciale sunt pregatite special pentru masaj, fiind manual lustruite pentru a alunecare fina si precisa.

Aspectul deosebit al acestui tip de masaj este continutul acestor scoici deosebite, ce sunt umplute cu un lichid-gel ce contine multipli nutrienti precum: alge marine, minerale, lava vulcanica neagra care se incalzesc la temperatura corpului pentru a asigura un masaj desavarsit ce va va detensiona profund musculatura, va va stimula circulatia sanguina generand energie si vitalitate, iar celulele moarte sunt indepartate, lasand pielea neteda si catifelata.

Dupa acest tip de masaj veti intelege adevaratul sens al cuvantului relaxare.

Inainte de initierea masajului se aplica uleiuri esentiale speciale pentru masaj, iar procedura se executa prin miscari combinate atat ample cat si scurte, aceasta variatie stimuland organismul si relxanadu-l in totalitate, eliminand orice urma de tensiune corporala si stres.

Va invitam la salonul nostru de infrumusetare sa va bucurati si sa beneficiati de cel mai nou si in voga masaj de relaxare cu scoici incalzite ce va va crea un echilibru perfect intre corp si psihic. Veti pleca cu o stare de bine profunda, relaxate si cu zambetul pe buze.

Pentru pret masaj cu scoici inclazite  CLICK AICI