ProgramareOnline!
Microdermabraziune cu diamante sau peeling cu diamante- Secret Beauty Salon, salon infrumusetare Bucuresti

Servicii

Microdermabraziune cu diamante - Peeling cu diamante

Diamantele sunt minunate atat atunci cand doresti sa le porti ca bijuterii, dar si atunci cand ai nevoie de o ingrijire speciala a tenului....in ambele cazuri iti vor asigura stralucire maxima.

Fata de variantele mai vechi unde se utilizau cristale, microdermabraziunea cu diamante este o procedura de ultima generatie in cosmetica faciala, ce asigura rezultate mult mai bune, executandu-se un peeling excelent printr-o exfoliere a straturilor tegumentare superficiale.

Microdermabraziunea cu diamante asigura cum spuneam o exfoliere pronuntata, iar prin intermediul discului cu diamant cu vacuum se extrage /aspira puternic excesul de sebuum din piele, stimuland totodata si circulatia sanguina, regenerand celulele pielii, tenul bucurandu-se de o refacere celulara, devenind astfel stralucitor, mai tanar si perfect uniformizat.

Un astfel de tratament facial asigura tenului multiple beneficii precum:
- exfoliera si curatarea in profunzime a tenului
- indepartarea celulelor moarte
- eliminarea ridurilor fine
- indepartarea cicatricilor minore
- eliminarea semnelor lasate de acnee
- uniformizarea zonelor decolorate din cauza soarelui
- indepartarea punctelor negre mici
- tenul devine mai luminos si extrem de catifelat

Tratamentul dureaza 20 de minute si poate fi aplicat oricarui tip de ten.

Procedura de microdermabraziune cu diamante nu este dureroasa. Ea este asigurata cu ajutorul unei "baghete" care se trece usor pe piele, aplicand o usoara presiune astfel incat peelingul sa fie cat mai eficient.

Pentru rezultate maxime se aplica o crema hidratanta din gama Clinicare - gama de produse dematocosmetice, iar in cazul tenurilor mature tratamentul este suplimentat de masaj si ultrasunete, tenul matur necesitand proceduri mai ample pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Tratamentul facial este personalizat in functie de caracteristicile unice ale fiecarui tip de ten. Mai mult de atat, veti primi si sfaturi de cum sa va ingrijiti pielea si de ce aveti nevoie pentru a metine timp indelungat rezultatele obtinute.

Acest peeling cu diamante este asigurat in bune conditii doar de saloane de infrumusetare specializate. Ca orice tratament, rezultate optime se obtin dupa mai multe sedinte, iar la Secret Beauty Salon aveti pachete promotionale care sa va faca sa radiati de frumusete.

Preturi si pachete promotionale gasiti AICI