ProgramareOnline!
solar, Solar vertical, bronzare perfecta, solar sanatos, bronz sanatos, bronz aramiu, piele aramie, solar salon frumusete

Servicii

Solar

Pielea aramie – un look seducator

Daca iubiti pielea aramie, pielea care va va evidentia frumusetea, ochii, toate trasaturile Secret Beauty Salon va pune la dispozitie un aparat profesionist de ultima generatie cu expunere graduala controlata la razele UV pentru a va asigura o piele si un aspect sanatos plin de vitalitate. Beneficiem de cel mai bun solar vertical de pe piata de la ora actuala, Megasun T230. Un solar vertical va asigura un bronz perfect 100% la numai 1.3 RON / Minut. De asemenea aveti posibilitatea de a va face ABONAMENT pentru un pret mai avantajos!

Oricand pielea aramie va fi in trend si va fi mereu admirata. Pielea bronzata are un farmec aparte, emana o senzualitate aparte si este de un farmec incontestabil.

Un bronz echilibrat este si un bronz sanatos.  Beneficiile solarului sunt date de aportul de vitamina D, ultravioletele tratand diferire forme de acnee. Renumiti doctori recomanda solarul, insa cumpatat , fara a se face excese. Un bronz in exces elimina toate beneficiile enumerate mai sus.  

Solarul poate avea extrem de multe avantaje  atata timp cat este  gradual, uniform realizat intr-un salon profesional si atata timp cat sunt respectate recomandarile expertilor salonului.

Bucurati-va de un bronz superb, pregatiti-va sa straluciti de frumusete !