ProgramareOnline!
tatuaj buze, tatuare buze, micropigmentare buze, salon tatuaj buze, salon frumusete bucuresti

Servicii

Tatuaj buze, micropigmentare buze

Tatuajul cosmetic a aparut din dorinta fiecarei femei de a scapa de corvoada make-up-ului zilnic si, mai mult de atat, de a arata mereu bine, chiar si fara machiaj. Femeia are nevoie sa se simta mereu frumoasa, atragatoare, ingrijita. Aceste aspecte o fac sa fie multumita de sine, sa aiba mai multa incredere in propria persoana, sa fie mai puternica.

Increderea in sine este necesara atat in viata personala, cat si in cea profesionala. De aceea Secret Beauty Salon a decis sa ofere sansa fiecarei femei de a arata bine in fiecare moment, fara teama stergerii machiajului si fara necesitatea reimprospatarii constante.
Tatuajul buzelor asigura o corectare a formei, crearea simetriei acestora si colorarea lor integrala, astfel incat buzele sa fie mereu intr-o forma perfecta si rumene precum un boboc de trandafir.

Culorile se aleg in functie de textura pielii si de dorinta clientei asupra nuantei preferate. Se folosesc pigmenti naturali speciali si se poate opta pentru variante de culori mai naturale sau ceva mai pronuntate. Forma de asemenea se alege impreuna cu specialistul dupa cateva simulari, stabilindu-se exact conturul dorit, conturul potrivit. Recomandarea salonului nostru de infrumusetare este sa tineti cont de sugestiile specialistului pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Make-up artistul are experienta si cunostintele necesare pentru a va indruma asupra alegerii culorii care va avantajeaza si va pune in valoare cel mai bine si asupra formei care trebuie sa se armonizeze cu structura faciala a dumneavoastra.

Rezistenta culorii este estimata intre 4 si 5 ani, dupa aceasta perioada incepand a se depigmenta usor si uniform, pana la disparitia completa, cand se poate asigura o noua micropigmentare a buzelor

Refacerea dupa realizarea procedurii este de aproximativ o saptamana, cand buzele vor fi putin umflate si vor parea ceva mai uscate, reactii absolut normale dupa efectuarea tatuajului, micropigmentarii buzelor.

Secret Beauty Salon isi doreste ca fiecare femeie sa arate minunat, sa emane senzualitate, sa fie incitanta si provocatoare....sa se simta mereu frumoasa si atragatoare.

Machiajul semipermanent reprezinta solutia femeii moderne, a femeii ce trebuie sa arate mereu impecabil, intr-o forma perfecta, ireprosabila .