ProgramareOnline!
tratament antirid, tratament facial, intinerire piele, intinerirea pielii, antirid

Servicii

Tratament intinerire faciala - ageLOC Galvanic Spa - tratament facial antirid

Secret Beauty Salon va prezinta ageLOC Galvanic Spa II. Un tratament revolutionar pentru intinerirea, catifelarea si revitalizarea pielii. Acest tratament este nou pe piata romaneasca, pana acum fiind folosit doar de vedete. Secret Beauty Salon va dezvaluie secretul tineretii vedetelor printr-un tratament neinvaziv care da rezultate asemenea toxinei botulinice si a altor interventii medicale la un pret extraordinar. Click aici pentru preturi.

ageLOC Galvanic Spa & Galvanic Body

Galvanic Spa II este un instrument portabil care generaza curenti galvanici de intensitate scazuta folositi in special in cosmetica pentru procedurile de lifting facial si indepartarea ridurilor.

Galvanic Spa II mai poate fi folosit si pentru tratarea zonelor afectate de celulita si vergeturi precum si in tratamentul pielii scalpului.

Toate produsele prezentate in aceasta categorie fac parte din gama ageLOC de la Nu Skin. Deacum va puteti bucura de luxul şi confortul beneficiilor spa de întinerire.

Sistemul special conceput ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II ( sau pe scurt Galvanic Spa II ) , combinat cu regimul zilnic de îngrijire a pielii vă conferă puterea de a menţine un aspect întinerit al pielii prin ţintirea îmbătrânirii direct de la surse.
Cercetările arată că ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II îmbunătăţeşte beneficiile vizibile ale produsului ageLOC Galvanic Facial Gels ( gelurile de tratament cu ageLOC )în medie cu 80%.*

Împreună cu produsele de tratamentele special formulate de catre cei de la Nu Skin pentru a lucra cu acest aparat , aparatul Galvanic Spa II va furniza pielii dumneavoastră cu de până la cinci ori mai multe ingrediente esenţiale anti-îmbătrânire ageLOC comparativ cu alte dispozitive aflate in momentul de fata pe piata.

* Un studiu clinic de şapte zile realizat de către o terţă companie pe 30 de femei participante care au folosit zilnic produsul ageLOC Future Serum şi sistemul ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II de trei ori pe săptămână, în luna noiembrie 2009.

Combinaţi rezultatele spa cu descoperirea ştiinţifică ageLOC fără precedent şi veţi obţine in scurt timp o piele fenomenală ce îi va face pe oameni să se întrebe care este vârsta dumneavoastră reală.