ProgramareOnline!
Tratamente corporale, slabire rapida, masaj anticelulitic, eliminare celulita

Servicii

Tratamente corporale

Incepem prin a-l cita pe Oscar Wilde care defineste cel mai bine ideea de frumusete vazuta prin ochii si din perspectiva femeii "Atata timp cat o femeie poate sa arate cu 10 ani mai tanara decat fiica ei, este perfect multumita"

Femeile au nevoie sa se simta bine in corpul lor, sa arate radiant si tineresc la orice varsta. 

Noi dorim sa ne adresam tuturor femeilor care doresc sa aiba grija de templul frumusetii lor, propunandu-va un nou serviciu ce va va reda increderea GARANTAT !

Un corp bine definit este un corp mai atragator, iar Secret Beauty va pune la dispozitie o serie de tratamente corporale care sa va faca sa aratati precum o zeita a frumusetii.

Va punem la dispozitie o serie de tratamente corporale cu efecte senzationale si pachete de slabire care sa va asigure rezultatele mult dorite.

 • Sauna + Infrarosu
 • Electrostimulare
 • Detoxifiere
 • Masaj
 • Drenaj limfatic
   
Aceste tratamente sunt asigurate de un aparat cu o tehnologie de ultima generatie care ofera acest mix de tratamente pentru inalturarea grasimii, pentru purificarea organismului, pentru tonifierea lui, mai concret lupta pentru femeile ce-si doresc un corp mai frumos, mai atragator.
 
Aparatul denumit Weight Losing Expert - a fost creat tinandu-se cont de fiziologia umana, iar ca rezultatele sa se vada, fiecare tratament in parte lupta cu precizie avand obiective precise: distrugerea celulitei, eliminarea ei, dizolvarea straturilor adipoase, tonifierea corpului, curatarea si infrumusetarea pielii.
 
Va vom detalia separat fiecare serviciu in parte, astfel incat sa va puteti alege varianta optima, varianta care vi se potriveste:
 1. Tratamente corporale - Sauna
 2. Slabire rapida cu ajutorul razelor infrarosii
 3. Electrostimularea, tratamente corporale de succes
 4. Ce este detoxifierea?
 5. Masajul anticelulitic
 6. Drenajul limfatic