ProgramareOnline!
Termeni şi condiţii - Salon infrumusetare Berceni, salon cosmetica, beauty salon

Termeni şi condiţii

Site-ul www.secret-beautysalon.ro, numit in continuare WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO, este proprietatea S.C. www.secret-beautysalon.ro S.R.L, inregistrata in oras sediul in Bucuresti, Str. Ileana Cosanzeana nr. 1, bl. S31, sc. C, et. 2, apt. 72, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/10115/22.08.2011, CUI 29014080, titulara a contului nr. RO54INGB0000999902643198 deschis la ING, numita in continuare S.C. VASPET STYLE S.R.L.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. VASPET STYLE S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
S.C. VASPET STYLE S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare), pe site-ul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. VASPET STYLE S.R.L.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. VASPET STYLE S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
1. Dreptul de autor al S.C. VASPET STYLE S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. VASPET STYLE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. VASPET STYLE S.R.L. a oricarora din elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO numai in limitele mentionate in prezentul document.
2. Produsele si serviciile oferite de S.C. VASPET STYLE S.R.L. pe site-ul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO, politica de preturi
S.C. VASPET STYLE S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Preturile prezentate pe site includ TVA (24%).
.
S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu strict cu titlu de exemplu.
5. Promotii si concursuri
S.C. VASPET STYLE S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar serviciile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar serviciilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida.
8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO. S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
10. Politica de confidentialitate
S.C. VASPET STYLE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. VASPET STYLE S.R.L. pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite prin e-mail de catre persoana inscrisa in baza de date la adresa programari@secret-beautysalon.ro sau prin posta la adresa: Str. Ileana Cosanzeana nr. 1, bl. S31, sc. C, et. 2, apt. 72, sector 5
S.C. VASPET STYLE S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO sunt transmise pe cale electronica, S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. VASPET STYLE S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre S.C. VASPET STYLE S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (informare), conform legilor in vigoare. S.C. VASPET STYLE S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai, fara acordul explicit al acestora.
S.C. VASPET STYLE S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile clientilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. Dreptul de a cere S.C. VASPET STYLE S.R.L. sa confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale ale clientului, in mod gratuit;
2. Dreptul de a cere S.C. VASPET STYLE S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. Dreptul de a cere S.C. VASPET STYLE S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
4. Dreptul de a cere S.C. VASPET STYLE S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite prin e-mail de catre persoana inscrisa in baza de date, la adresa programari@secret-beautysalon.ro, sau prin Posta la adresa: S.C. WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO S.R.L, oras Bucuresti Str. Ileana Cosanzeana nr. 1, bl. S31, sc. C, et. 2, apt. 72, sector 5. WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. VASPET STYLE S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO si vor pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
11. Forta majora
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
12. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.
Fiind de acord cu acesti "Termeni si conditii de utilizare a site-ului WWW.SECRET-BEAUTYSALON.RO", clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.